Doktersassistent

18-24 uur per week

Werken in een moderne behandelkliniek die gespecialiseerd is in tertiaire wondzorg, waarbij we ook gebruikmaken van hyperbare zuurstoftherapie? Waar jouw kennis gewaardeerd wordt en je tegelijkertijd leert van je deskundige collega’s? Je doet het als doktersassistent bij het Hyperbaar Geneeskundig Centrum in Rijswijk. Wat jouw rol nóg boeiender maakt? Je werkzaamheden zijn divers én je hebt een positieve invloed op het hestel van vele patiënten.

Je werkt op onze wondpoli. Hier nemen wij tijdelijk de wondzorg over vanuit het ziekenhuis zodat patiënten alle zorg onder één dak krijgen. Je vormt hier met een medisch specialist of arts, een gipsmeester, een (wond)verpleegkundige en een oedeemtherapeut een multidisciplinair medisch team. Samen met je collega’s begeleid je onze patiënten bij hun wekelijkse wondcontrole. Hierbij is jouw input net zo belangrijk als de input van je collega’s.

Natuurlijk stel je onze patiënten ook meteen op hun gemak en geef je hen het vertrouwen dat ze op de juiste plek zijn. Belt er een patiënt of ziekenhuis met een vraag? Dan geef je helder antwoord of verwijs je diegene door naar de juiste collega.

In jouw functie zorg je ook voor een duidelijke overdracht van patiënten naar de thuiszorg en houd je de elektronische patiëntendossiers actueel. Verder beheer je onze voorraad medische middelen. En zie je ergens verbetermogelijkheden? Bijvoorbeeld in werkprocessen of in de opzet van onze medische administratie? Dan geef je die direct aan bij je collega’s. Zo borg je de kwaliteit binnen ons centrum.

Goed om te weten

 • Onze wondpoli open van dinsdag tot en met vrijdag en elke dag is er een andere medisch specialist uit een van de omliggende ziekenhuizen aanwezig.
 • Je werktijden zijn van 8.30 -17.00 uur.
 • Jouw exacte werkdagen en -uren stemmen we graag in onderling overleg met je af.

Functie-eisen

 • Je bent een gediplomeerd doktersassistent of vergelijkbaar.
 • Je beheerst de medische terminologie.
 • Je hebt ervaring met het werken met Word, Excel, Outlook, PowerPoint en patiënteninformatiesystemen.
 • Je hebt affiniteit, en bij voorkeur ook ervaring, met wondzorg.
 • Je bent representatief en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een visitekaartje voor ons centrum en werkt accuraat.
 • Je brengt probleemloos de juiste prioritering aan in je werkzaamheden, houdt ook onder stress het hoofd koel, en werkt goed zelfstandig én in teamverband.

Wat bieden wij?

 • Een prettige en veilige werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Zelfstandige Klinieken Nederland.

Hier ga je werken

Het Hyperbaar Geneeskundig Centrum in Rijswijk is een moderne behandelkliniek gespecialiseerd in tertiaire wondzorg. We behandelen vooral patiënten met complexe wonden die een lange geneestijd hebben. Daarbij maken we onder meer gebruik van hyperbare zuurstoftherapie. Ziekenhuizen in de regio Den Haag, Leiden en het noorden van Rotterdam verwijzen de patiënten naar ons door.

Je werkt in een team van betrokken en enthousiaste collega’s die voor elkaar klaarstaan. Elke zomer organiseren we een personeelsdag voor het hele centrum. En af en toe gaan we samen een hapje eten.

Meer weten of interesse?

Heb je interesse in deze functie? Vraag onze officemanager Jacqueline Raaman om een afspraak met je in te plannen. Je kunt haar mailen via j.raaman@hgcrijswijk.nl of bel naar 070 – 406 31 95.

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature stellen we niet op prijs.