Vacature kliniekarts/ basisarts 30-40 uur, Indien fulltime; 4 daagse werkweek!

FWG 65 (€4165 – €6273)

Het hyperbaar geneeskundig centrum Rijswijk is een moderne behandelkliniek die gespecialiseerd is in tertiaire wondzorg. Dit betekent dat wij vooral patiënten behandelen met langer bestaande en complexe wonden. Naast chirurgische technieken maken wij ook gebruik maken van hyperbare zuurstoftherapie (HBOT). HBOT is een nog relatief onbekende vorm van de reguliere geneeskunde die echter steeds meer toepassing vindt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website (www.hgcrijswijk.nl). Behandelingen vinden in nauwe samenwerking plaats met de naar ons verwijzende ziekenhuizen in de regio Den Haag, Leiden en het noorden van Rotterdam.

Wij zijn per direct op zoek naar een breed geïnteresseerde, gedreven en enthousiaste basisarts met goede communicatieve vaardigheden. De aanstelling is in principe fulltime waarbij het  aantal uren verdeeld is over 4 dagen. Parttime dienst verband is ook bespreekbaar. De werkdagen zijn in overleg en nog nader te bepalen binnen het team van artsen. In principe proberen wij ieder op een vaste dag vrij te laten hebben maar dit kunnen we niet altijd garanderen. De werktijden zijn regelmatig (van 08.00 uur tot 18.30 uur). U hoeft geen dienst of achterwacht te verrichten.

Functieomschrijving
In de functie van arts maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team bestaande uit medisch specialisten, artsen, paramedici, wondverpleegkundigen, gipsmeester, operators/begeleiders en technici. Je bent medeverantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van patiënten met een complexe en/of samengestelde zorgvraag. Na een interne opleiding houd je een eigen spreekuur onder supervisie van een medisch specialist en een hyperbaar geneeskundige. Wij werken volgens vaste protocollen maar doen tegelijkertijd een beroep op uw creativiteit en inventiviteit bij het oplossen van de complexe problematiek waarmee u te maken krijgt.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het houden van spreekuren (intakegesprekken, geplande en ongeplande evaluaties over de vordering van de behandeling, curatieve zorgverlening);
 • (Chirurgische) wondbehandeling op de wondpoli onder supervisie van een chirurg;
 • Overleggen en/of consulteren met/van medisch specialisten/huisartsen;
 • Overleggen binnen het multidisciplinair team;
 • Adequaat bijhouden van patiëntendossiers;
 • Scholen van (para-)medisch personeel en niet medisch personeel HGC;
 • Opstellen, verbeteren en actueel houden van het kwaliteitshandboek en het kwaliteitssysteem.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding tot arts. Klinische werkervaring, met name op het gebied van de heelkunde, geldt als een pré;
 • Zelfstandig kunnen werken, maar natuurlijk ook in teamverband;
 • Flexibel, stressbestendig en accuraat zijn eigenschappen die ons aanspreken.

Wat bieden wij?

 • Een prettige en veilige werkomgeving waar u in een collegiale sfeer te maken krijgt met interessante en uitdagende problemen die u als volwaardig onderdeel van het team gaat oplossen.
 • Vanwege de raakvlakken met andere specialismen en de samenwerking met diverse omliggende ziekenhuizen, is een tijdelijke aanstelling vaak een goede opstap gebleken voor een opleiding tot huisarts of medisch specialist.
 • Voor diegene die langer bij ons willen blijven, bieden wij een afwisselende functie met verregaande groeimogelijkheden, zowel in curatieve richting als op gebied van management.
 • Opties om het werk te combineren met een promotietraject zijn aanwezig.
 • Een 4 daagse werkweek zonder achterwacht of diensten!

Enthousiast en/of interesse?

Stuur dan uw sollicitatiebrief met CV en pasfoto naar:

Hyperbaar Geneeskundig Centrum
T.a.v. dr. Rutger Lalieu MSc, Chef de clinique
Treubstraat 5a
2288 EG  RIJSWIJK
Tel: 070 – 406 31 95
Email r.lalieu@hgcrijswijk.nl

Acquisitie n.a.v. bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.