Vacature patiëntenbegeleider, begeleider, coach (oproepbasis)

Spreekt het je aan om in de zorg te werken en wil je echt iets voor een ander betekenen? Heb je hart voor mensen en oog voor kwaliteit?  Sta jij stevig in je schoenen, ben je betrokken, alert, accuraat en empathisch? Dan hebben wij de baan voor jou.

Het Hyperbaar geneeskundig centrum Rijswijk is per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste kandidaat tussen de 18 – 70 jaar, voor de functie van patiëntenbegeleider (oproepbasis).

Wij zijn een behandelkliniek die gespecialiseerd is in de behandeling van o.a. chronische, complexe wonden en complicaties die zijn ontstaan door bestraling. Naast reguliere wondbehandeling maakt HGC Rijswijk ook gebruik van hyperbare zuurstoftherapie (HBOT), ter bevordering van de wondgenezing. HBOT is een nog relatief onbekende vorm van de reguliere geneeskunde waarbij patiënten 100% zuurstof ademen in een omgeving met een verhoogde atmosferische druk. HGC Rijswijk heeft hiervoor de beschikking over de grootste en meest moderne drukkamer binnen Nederland.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Van de patiëntenbegeleider wordt verwacht patiënten bij te staan en te ondersteunen gedurende de behandeling in de drukkamer.
  • Medische of (duik)-technische ervaring strekt tot aanbeveling, maar is geen vereiste om te solliciteren.
  • Je bent duikmedisch geschikt (blijkend uit de door ons aangeboden duikmedische keuring).
  • Je bent inzetbaar tijdens onze openingstijden, van maandag t/m vrijdag tussen 07.45 uur en 20.30 uur, voor diensten van minimaal drie uur per oproep.

Wat wij bieden is een afwisselende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving met enthousiaste en prettige collega’s en een gedegen interne opleiding.

Heb je interesse in bovenstaande functie, stuur dan een sollicitatiebrief met CV en foto naar:

Hyperbaar Geneeskundig Centrum
T.a.v. Personeelszaken
Treubstraat 5a2288 EG  RIJSWIJK
TEL: 070 – 406 31 95
Email: secretariaat@hgcrijswijk.nl
Website: www.hgcrijswijk.nl